KAKVA POSVEĆENOST: Rudi Garsija IZAZVAO TRENERA BARSELONE "NA FER" oko transfera Memfisa Depaja!

Autor:

Sport

02.11.2020

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikani svetskog fudbala navikli su na to da mogu da biraju pojačanja maltene kad hoće i odakle hoće, ali je trener Liona Rudi Garsija spreman da im se suprotstavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rudi Garsija izazvao je Ronalda Kumana "na fer" oko transfera Memfisa Depaja

Barselona, koju je letos preuzeo legendarni Holanđanin Ronald Kuman, očajno je startovala sezonu, pa sada bacaju svoju mrežu širom Evrope kako bi se u januaru pojačali.

Prvi pik doskorašnjem selektora "Oranja" bio je Memfis Depaj, ali posle informacija koje nam stižu iz Franucske, moguće je da će Kuman da se ipak odluči za nekoga drugog.

Depaj igra u vrhunskoj formi od kada je 2017. prešao u Lion posle neuspelog eksperimenta u Mančester junajtedu, pa ni ne čudi interesovanje giganta poput Barselone.

Ipak, Rudiju Garsiji se ove vesti nimalo nisu svidele, pa je izjavio da će se, u slučaju da Kuman proba da odvede njegovog najboljeg igrača, fizički obračunati sa njim!

- Takve stvari me baš nerviraju, kada misle da smo mi neki mali klub i da mogu tek tako da nam odvode talente. Neću to dozvoliti, a ako Kuman bude insistirao, fizički ću se obračunati sa njim kada bude bilo vreme - polu-šaljivo je istakao franucski stručnjak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronald Kuman ozbiljno se zamerio treneru Liona

Kako bi okršaj između svojevremnog defanzivnog bedema Holandske reprezentacije i omalenog Francuza izgledao, ne želimo da znamo, ali je verovatnoća da Depaj završi u Barseloni sve manja i manja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading