TRESE SE STARI KONTINENT: Superzvezda se VRAĆA INTERNACIONALNOM FUDBALU!

Autor:

Sport

02.11.2020

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što Zlatan Ibrahimović uradi vredno je pomena, ali je najnovija vest koja nam stiže iz Švedske zaista iznenađujuća.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentacija Švedske mogla bi da dobije ogromno pojačanje pred Evropsko prvenstvo

Zlatan Ibrahimović za reprezentaciju Švedske ne nastupa već više od četiri godine, ali jedan tvit je "podgrejao" nade ljubitelja fudbala da bi ipak mogli da ga vide u dresu državnog tima na predstojećem Evropskom prvenstvu!

Napadač koji korene vuče iz Bosne i Hercegovine okačio je na svom Tviter profilu jednu fotografiju koja je pobudila mnogo pažnje.

Ibrahimović je na fotografiji u dresu reprezentacije Švedske, a uz nju stoji opis "Long time no see" (Dugo se nismo videli, prim. aut). I to je odmah bio dovoljan signal da taj tvit privuče ogromnu pažnju.

Zlatan je za Švedsku debitovao još 31. januara 2001. godine, dok je poslednji put reprezentativni dres obukao 22. juna 2016. godine, u utakmici trećeg kola grupne faze Evropskog prvenstva protiv Belgije.

Švedska će na EURO igrati u grupi sa Španijom, Poljskom i pobednikom baraž-utakmice B grupe Lige nacija između Severne Irske i Slovačke.

Tokom 15-godišnje reprezentativne karijere, odigrao je 116 utakmica i postigao 62 gola, a ove sezone je, zahvaljujući njegovim sjajnim partijama, ekipa Milana na vrhu Serije A, i to bez poraza u prvih šest kola.

Zlatan Ibrahimović

Rosoneri su osvojili 16 od mogućih 18 bodova, a najveće zasluge, svakako, pripadaju Ibri, koji je zbog pozitivnog testa na korona virus čak i propustio dve utakmice.

Nije ga to omelo da u ovom trenutku bude najbolji strelac Serije A sa sedam golova, a možda ga i dogodine ponovo vidimo na Evropskom prvenstvu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading