IZ JAVORA GRME: Zbog OVAKVIH KRVNIČKIH startova igrača Radničkog se završavaju karijere!

Autor: Tanjug

Sport

02.11.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Javor pozvao je sve sportiste da se takmiče u duhu fer-pleja, koji je od ključnog značaja za karijeru svakog igrača, kao i sveopšteg utisaka o kvalitetu fudbalske lige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vanja Zvekanov

- Grubi i nepromišljeni potezi koji mogu ugroziti zdravlje a samim tim i dalju sportsku karijeru igrača ne mogu se pravdati borbenim žarom na terenu i željom za uspehom.

Mladi, perspektivni fudbaler Javor Matisa, Vanja Zvekanov, zadobio je tešku povredu u meču sa Radničkim iz Niš, koju mu je izuzetno grubim startom naneo igrač Žarko Marković. Zbog ovakvih nepromišljenih poteza sportske karijere mnogih talentovanih igrača, poput Zvekanova, mogu biti dovedene u pitanje- navodi se u saopštenju.

 


Stoga, fudbalski klub iz Ivanjice apeluje na sve igrače da pre svega pokažu uvažavanje kodeksa sporskog ponašanja na terenu koje na prvom mestu ističe korektan i fer-plej odnos.

Uz podsećanje da je karijera svakog igrača usko vezana za njegovo zdravstveno stanje, FK ''''Javor Matis'''' trudiće se da sopstevnim primerom utiče na sve klubove i njihove igrače da duh fer igre bude dominantan na terenu- poručuju iz Ivanjice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading