OGROMAN PEH ZA ZVEZDU: Jedan od NAJBOLJIH protiv Libereca ne igra protiv Genta!

Autor:

Sport

02.11.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protivnik Crvene zvezde, belgijski Gent će biti višestruko desetkovan u meču na "Marakani", ali ni Dejan Stanković ne može da računa na sve raspoložive snage.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Vratio je Gelor Kanga, Ričmond Boaći se oporavio, ali glavobolju treneru zadaje levi bek Milan Rodić.

On od početka sezone kuburi s povredama. Prvo ga je mučio primicač, a sada su se pojavili problemi sa zadnjom ložom. Bolovi su se pojačali posle duela sa Hofenhajmom u Nemačkoj. Uspeo je Rodić da odigra 45 minuta protiv Javora, pa bio jedan od najboljih na terenu u protiv Libereca.

RepublikaFoto: Starsport
Rodić i Stanković

Međutim, i taj meč odigrao je Rodić sa bolovima u loži, a kako prenosi "Mozzartsport" preskočiće utakmicu sa Gentom. U sredu ujutru će definitivno biti poznato da li postoji šansa da zaigra protiv Belgijanaca.

Crvena zvezda nema pravu alternativu za levog beka. Stefan Hajdin se ne nalazi u planovima Dejana Stankovića, pa će rupu na levom boku morati da pokrije Marko Gobeljić, baš kao u Surdulici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading