GDE ĆE RAZMAŽENI ERIKSEN? Dobro POZNAT PUT pred Dancem, Konte ga sigurno neće sprečiti!

Autor:

Sport

02.11.2020

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Eriksen bi mogao da spakuje kofere već u januaru i napusti Milano, a potencijalna destinacija se već nazire...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijan Eriksen

Danac je došao da napravi razliku u Interu, a muči se da to pokaže na terenu. Nije zadovoljan minutažom i ulogom, zato se sve više pominje negov odlazak već početkom 2021. godine.

Italijanski mediji pišu da Danac ne propušta šansu da uputi neke zajedljive komentare na Konteov račun, a istina je da Italijan nikad nije bio impresioniran Eriksenom.

"Nerazuri" su već ranije odbili neke ponude za Eriksena, a kao moguće rešenje za celu situaciju pominje se Pari Sen Žermen koj je navodno zainteresovan. Tim iz Pariza već doveo Maura Ikardija iz Intera, pa možda ponovo bude sličan slučaj sa Eriksenom.

 

Muči se Eriksen iako je prošlog januara plaćen 20.000.000 evra kada je došao iz Totenhema, a potpisao je ugovor do 2024. godine i ima preko 9.000.000 evra sa bonusima.

Poznato je da je Antonio Konte prošle zime zagovarao dolazak Artura Vidala, a ne Eriksena, tako da prednost koju daje Čileancu u mnogim situacijama nije iznenađujuća. Ostaje da vidimo da li će krenuti Ikardijevim putem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading