POSTAVIO ULTIMATUM, ALI NIJE PROŠLO: Bajern spreman da se ODREKNE levog beka za DŽABE!

Autor:

Sport

02.11.2020

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern Minhen je presekao, ne želi da poklekne pred uslovljavanjem austrijskog fudbalera!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Bajern Minhen

David Alaba najverovatnije neće produžiti ugovor sa Bavarcima i kako stvari stoje, on će napustiti "Alijanc arenu" kao slobodan agent narednog leta jer mu se ne sviđa ponuda Bajerna.

Ponuda je novi petogodišnji ugovor sa godišnjom zaradom od oko 11 miliona evra, koja može da skoči na 15 miliona ako se uključe bonusi, što Alaba ne želi da prihvati.

- Od ovog vikenda imamo novu situaciju. Davidu i njegovom timu smo pre nekog vremena poslali ponudu za koju mislimo da je dosta dobra. Tokom prethodnog sastanka smo rekli da želimo odgovor do kraja otkobra. Nismo dobili nikakav odgovor sve do juče kada smo kontaktirali njegovog zastupnika- rekao je predsednik kluba Herbert Hajner i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Levandovski i Alaba

- Odgovor je bio da je ponuda i dalje nezadovoljavajuća i da bi trebalo o njoj ponovo da razmislimo. Zbog toga smo odlučili da i postojeću ponudu povučemo sa stola. To znači da ponude novog ugovora više nema.

 

Reprezentativac Austrije je sa Bajernom osvojio dve Lige šampiona, kao i devet titula Bundeslige i šest Kupova.

Nastupio je na 394 meča i tokom njih uz 49 asistencija postigao i 31 gol.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading