Tumbaković u ponedeljak saopštava NAJVAŽNIJI spisak!

Autor:

Sport

01.11.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će selektor A tima Ljubiša Tumbaković u ponedeljak saopštiti spisak igrača za finale plej ofa sa Škotskom (12. novembar Beograd) za plasman na EP, kao i mečeve lige Nacija.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

FSS je istakao da uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju u vezi sa virusom COVID – 19, mere i preporuke zaštite Vlade Republike Srbije, konferencija za medije selektora A tima Ljubiše Tumbakovića obaviće se sutra, u ponedeljak 2. novembra, preko interneta.

- Spisak igrača na koje selektor računa objavićemo na sajtu i na društvenim mrežama FS Srbije u ponedeljak 2. novembra u 9 sati. Mediji će zatim imati mogućnost da pošalju pitanja za selektora do 10 časova (istog dana). Od 12.00 časova (istog dana) selektorće posredstvom youtube kanala FS Srbije uživo odgovarati na pitanja. Prioritet prilikom postavljanja pitanja samim tim i odgovora imaće mediji koji redovno prate aktivnosti A reprezentacije i FS Srbije -navedeno je u saopštenju FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading