Nesigurni Liverpul čekao do SAME ZAVRŠNICE da presudi Vest Hemu, Šaćiri i Dijego Žota doneli trijumf sa klupe

Autor:

Sport

31.10.2020

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesto kolo Premijer lige donelo nam je okršaj Liverpula i Vest Hema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Liverpul - FK Vest Hem

"Čekićari" ove sezone igraju znatno bolji fudbal od kada se u klub vratio Dejvid Mojes, a to su pokazali i u veoma uskom porazu od Liverpula rezultatom 1:2. 

Vest Hem odlično je otvorio meč, pa je Pablo Fornals Alisona matirao već posle deset minuta igre. Španac je iskoristio nespretno ispucavanje Gomeza kako bi loptu hladnokrvno plasirao u bliži ugao brazilskog čuvara mreže.

 

Liverpul je posle primljenog gola pokušao da se vrati na egal, Mane je prednjačio sa nekoliko polu-prilika, ali se čekalo do 42. minuta kako bi rezultat bio poravnan.

Salah je olako pao u šesnestercu, sudija je, kao što to sa Egipćaninom obično biva, olako svirao penal, a "Egipatski kralj" proslavio je još jedan pogodak sa bele tačke u dresu "crvenih".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula vratili su se u meč posle penala u 42. minutu

Krenuo je grublji period igre, Deklan Rajs je zaradio žuti karton za start koj je lako mogao da bude protumačen i kao crveni, pa se čekalo na ulazak momaka sa klupe kako bi utakmica ponovo dobila živost.

Upravo to je dobila kada je ušao sjajni Dijego Žota, koji nije propustio korak od prelaska iz Vulvsa već je u 85. minutu postigao svoj treći gol u dresu ekipe Jirgena Klopa, i to drugi presudni, što znači da je Žota sam Liverpulu doneo šest poena ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Žota postigao je već treći gol u dresu Liverpula od letošnjeg transfera iz Vulvsa

Do kraja je tempo igre potpuno opao, pa je delovalo kao da su se igrači Vest Hema predali posle Žotinog gola.

Tri boda vratila su Liverpul na vrh tabele, dok se Vest Hem sada nalazi na 13. mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading