NIJE SAMO KANGA: Stanković najavio POVRATAK i ogromnog MILJENIKA "Delija"!

Autor:

Sport

31.10.2020

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči utakmice na jugu Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Ofanzivni vezista Crvene zvezde Gelor Kanga

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 15 časova gostuju Radniku u Surdulici u 13. kolu Superlige Srbije, a trener aktuelnog srpskog šampiona najavio je povratak Gelora Kange i Ričmonda Boaćija na tom susretu.

Gabonac se uspešno oporavio od koronavirusa, dok će Boaći biti u timu, ali je još uvek nepoznato da li će igrati od prvog minuta ili će na teren sa klupe.

– Kada se igra na svaka tri dana gotovo svaki pojedinac ima dovoljnu minutažu. Ne gledam na to da li neko igra manje ili više, svi su potrebni Crvenoj zvezdi i moraju da budu maksimalno motivisani. Raduje me što će Kanga sigurno igrati, on je veoma važan za nas. Nismo smeli da žurimo, kao što je to bilo i sa Mirkom Ivanićem morali smo da sačekamo da uđe u trenažni proces, posle toga polako da kroz minutažu dobija na kondiciji, tako će biti i sa Kangom. Što se tiče Boaćija videćemo da li će početi ili će ući sa klupe, moramo da računamo na sve igrače i svi moraju biti maksimalno spremni – zaključio je Stanković.

RepublikaFoto: Starsport
Centarfor iz Gane Ričmond Boaći

Podsetimo, crveno-beli su nakon 12 mečeva lideri u prvenstvu sa tri boda više, uz utakmicu manje, od drugoplasirane Vojvodine, dok Partizan zaostaje devet poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading