TUGA, OSTRVO SUZE RONI: Rak POKOSIO svetskog šampiona sa Engleskom iz 1966. godine! Oglasio se i Junajted sa POTRESNOM porukom...

Autor:

Sport

30.10.2020

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest nam dolazi iz Velike Britanije.

Stadion "Vembli"

Legendarni engleski reprezentativac Nobi Stajls preminuo je u petak u 79. godini života, nakon što je izgubio bitku sa rakom prostate.

Stajls je igrao na poziciji zadnjeg veznog, a bio je i deo selekcije "gordog albiona" koja je 1966. godine postala šampion sveta.

Tokom karijere je igrao za samo tri kluba. Čak 11 godina, od 1960. do 1971. bio je član Mančester junajteda. Potom je dve sezone nosio dres Midlzbroa, a karijeru je završio 1975. u Prestonu.

Tom prilikom oglasili su se i "crveni đavoli" koji su Stajlsovoj porodici izjavili saučešće, a njegovu smrt okarakterisali su kao "nenadoknadiv gubitak".

Stajls je sedmi član legendarnog engleskog tima koji je preminuo.  Pre njega umrli su kapiten Bobi Murt, Alan Bol, Rej Vilson, Gordon Benks, Martin Piters i Džek Čarlton.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading