Fudbaler Bajerna u reprezentaciji Srbije!

Autor:

Sport

30.10.2020

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za reprezentaciju Srbije!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović u duelu sa Rusijom

U omladinsku selekciju (U19) poziv je dobio 17-godišnje levo krilo Bajerna Nemanja Motika.

Selektor Igor Spasić okuplja novu generaciju "Orlića" na priporemama od 8. do 12. novembra u Kovilovu, a na spisku je i fudbaler rođen u Berlinu, koga je Fudbalski savez Srbije "ukrao" Nemcima.

Takođe, FSS je uspeo da privoli tandem iz Engleske da igra za Srbiju – kapitena Sautemptona Gorana Babića i Dejana Teteka iz Redinga.

Golmani: Lazar Slavković (Teleoptik), Andrija Кatić (Budućnost, Dobanovci), Aleksa Jordanov (Napredak)

Odbrana: Viktor Rogan (Čukarički), Uroš Blagojević (Grafičar), Uroš Drezgić (Čukarički), Aleksandar Lukić (Grafičar), Vuk Bogdanović (Voždovac), Stefan Mitrović (Grafičar), Ognjen Mažić (Spartak Subotica)

Vezni red: Jovan Lukić (Čukarički), Aleksa Đurasović (Spartak Subotica), Dejan Tetek (Reding), Nikola Čolić (Partizan), Denis Stojković (Partizan), Miloš Pantović (Voždovac), Danilo Miladinović (Brodarac), Andrija Radulović (Crvena zvezda), Goran Babić (Sautempton), Mitar Ergelaš (Čukarički), Andrej Blagojević (Teleoptik), Stefan Mitrović (Radnički, Niš)

Napad: Edvin Eleven (TSC), Mihajlo Baić (Spartak Subotica), Vukašin Bogdanović (Vojvodina), Ilija Babić (Grafičar), Nemanja Motika (Bajern).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading