On je GENIJALAN: Ibra jednim potezom NASMEJAO SVET i "PECNUO" RONALDA

Autor:

Sport

29.10.2020

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović poznat je kao jedan od najduhovitijih ljudi u fudbalu i šire, a sada nas je novom "foricom" i "bockanjem" velikog rivala Kristijana Ronalda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Iskusniu švedski fudbaler Zlatan Ibrahimovićpočetkom meseca je pobedio koronu, a sada se putem društvenih mreža oglasio kako bi pozvao ljude da "ne izazivaju virus".

Italijanski mediji videli su ovaj Ibrin snimak kao "peckanje" Portugalca Kristijana Ronalda koji se često javlja pratiocima iz izolacije i poručuje da se on oseća dobro i da nije bolestan, iako PCR test kaže da je pozitivan na koronu. Ronaldo je čak imao i ispad gde je tvrdio da su PCR testovi beskorisni, ali je Ibra imao znatno duhovitiju interpretaciju.

- Virus me je izazvao i ja sam pobedio, ali vi niste Zlatan, ne izazivajte virus. Koristite glavu, poštujte pravila. Socijalna distanca i maske - uvek! Pobedićemo! - jasan je bio napadač Milana.

Poznati šaljivdžija ovoga puta je bio izrazito ozbiljan, a mogući razlog zašto neki misle da je ova poruka upućena Ronaldu jeste to što je Zlatan u ranijim izjavama nije imao mnogo reči hvale za slavnog Portugalca.

- Pravi Ronaldo je Brazilac. Već sam igrao protiv njega, Ronalda Nazarija. Kristijano Ronaldo nije talenat, nego je plod teškog rada - iskren je bio Šveđanin krajem prošle godine kada su ga upitali da li iščekuje duel sa Ronaldom.

 

Nikada se ne menjaj, Zlatane Ibrahimoviću!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading