LEGENDA ITALIJANSKOG FUDBALA GRMI: Mesi je Hari Poter, baciću televizore kad ode u penziju!

Autor:

Sport

29.10.2020

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Blaugrana" zadivila proslavljenog asa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Fudbaleri Barselone savladali su Juventus sa 2:0 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona, golovima Dembelea i Mesija, a Argentinac je izazvao pravo oduševljenje kod legendarnog italijanskog centarfora Kristijana Vijerija.

- Neverovatna Barselona, večeras nije bilo utakmice. Mogli su da postignu šest ili sedam golova, lagano. Igrali su fantastično. Mesi je mađioničar, on je Hari Poter fudbala. Kada bude prestao da se igra, baciću sve svoje televizore. Neću više raditi na televiziji. Gledaću 'Netfliks' jer, kada se on penzioniše, neće biti šta da se gleda - ocenio je Italijan na terenu stadiona u Torinu posle meča.

Mesi je stigao do rekordnog 70. gola u elitnom takmičenju.

- Drugačiji fudbal u odnosu na Juventus, druga igra. Ne znam kako su izgubili od Real Madrida, ali kada ih vidite ovako večeras, rekli biste da ne mogu da izgube nijednu utakmicu ove godine. Nemoguće je kako su igrali. Svaka utakmica je drugačija, ali Barselona koju sam video je neverovatana. Kada imate takvu 'desetku', to je ludo. Šteta je što nema navijača, jer bi oni trebalo da gledaju ovakve timove - zaključio je Kristijan Vijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading