PARTIZAN IDE U RUKE VULETIĆU? Nezapamćena situacija u Humskoj

Autor:

Sport

29.10.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeno stanje u Humskoj, Partizan bi u narednom periodu mogao da vodi potpredsednik kluba Vladimir Vuletić! Čovek koji je postao sinonim za prepucavanje sa svim strukturama u redovima ljutog rivala crno-belih - Crvene zvezde, trebalo bi da bude vršilac dužnosti predsednika ako se desi da klub iz Humske postane načisto obezglavljen.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

To će biti realnost srpskog viceprvaka ukoliko Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije danas suspenduje generalnog direktora (de fakto alfu i omegu kluba) Miloša Vazuru zbog izjava nakon 163. večitog derbija protiv Zvezde.

KAZNA NIJE ZVANIČNA

On je tada poručio da je sudija Novak Simović na poluvremenu meča dobio poziv koji se ne odbija, a prema disciplinskom pravilniku mogao bi da bude suspendovan od šest do 12 meseci, ali i samo novčano.

Kako se predsednik Partizana Milorad Vučelić trenutno bori protiv koronavirusa, jasno je da bi uloga lidera pripala Vuletiću, kao potpredsedniku kluba, i zbog činjenice da je, i mimo mrtvog slova na papiru, treći čovek crno-belih.

Vuletić je za Srpski telegraf poručio da je spreman da preuzme funkciju vršioca dužnosti predsednika, ali da se nada da do tog scenarija neće doći.

RepublikaFoto: Starsport
Vazura i Vučelić

- Još ne mogu ništa da tvrdim sa sigurnošću jer, pre svega, kazna Discplinske komisije FSS još nije ozvaničena, ali moram da kažem da ćemo mi sigurno uložiti žalbu na istu, bilo kakva odluka bila. Takođe, očekujem da i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dobije istu visinu kazne, kao i naš direktor Miloš Vazura. Ipak, smatram da sam spreman da preuzmem mesto vršioca dužnosti predsednika Partizana - rekao je Vuletić i dodao da bi ta priča morala da bude potvrđena na Skupštini kluba:

 

 

 

BIĆE SKUPŠTINA

- Prema statutu kluba, ukoliko predsednik ne može privremeno da obavlja svoje radne obaveze, koje mu sleduju po funkciji, zakazuje se Skupština kluba. Mi bismo je svejedno zakazali jer mora da se održi do kraja godine, ali je pitanje zbog situacije sa KOVID-19 da li ćemo je održati i na koji način. Ako se to desi, skupština bi izglasala kandidata i potvrdila njegovu privremenu funkciju kao prvog čoveka kluba. A u klubu postoje ideje da se određene ingerencije predsednika prebace i na počasnog predsednika kluba gospodina Ćurkovića.

 

Vuletić: Vučelić je sve bolje!

Potpredsednik Partizana za naš list otkrio je u kakvom je zdravstvenom stanju predsednik Partizana Milorad Vučelić.

- Prema poslednjim informacijama koje ja imam, gospodin Vučelić je dobro, sve je bolje. Ja predsedniku želim brz oporavak jer je za Partizan bitno da u ovom trenutku ima predsednika sposobnog kao što je on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikola

29.10.2020 05:12

E sad je Partizan definitivno gotov. Moje saučešće svim Grobarima.

Žika

29.10.2020 07:09

Moje saučešće nesretnim grobarima. Žika,