IGRAČI PARTIZANA UVERENI U EVROPSKO PROLEĆE: ZGAZIĆEMO I JANG BOJS!

Autor:

Sport

04.11.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf Partizana nad Skenderbegom u 4. kolu Lige Evrope imaće višestruki značaj za nastavak sezone šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Na korak do cilja: Fudbaleri Partizana

Ekipa je skinula mrak i došla do prvenca u Grupi B, trener Miroslav Đukić lakše će disati u narednom periodu i, što je najvažnije, za tri nedelje (23. novembar) crno-beli će u Humskoj protiv Jang bojsa imati meč loptu za plasman u nokaut fazu! Trijumfom protiv lidera švajcarskog šampionata "parni valjak" bi i matematički obezbedio vizu za šesnaestinu finala, a fudbaleri Partizana uvereni su da će prezimeti u Evropi.

PAKLENA ATMOSFERA

Poslednji put u tome su uspeli u sezoni 2004/05, kada su u okviru osmine finala Kupa UEFA poraženi od kasnijeg osvajača trofeja CSKA iz Moskve.

- Pobeda protiv Skenderbega je prekretnica za nas. Stekli smo samopouzdanje i krenućemo da gazimo, da verujemo da možemo da pobedimo svakog. Sve je u našim rukama. Bićemo još bolji i pred našim navijačima u paklenoj atmosferi doći ćemo do pobede i protiv Jang bojsa - poručio je napadač Partizana Ognjen Ožegović.

RepublikaFoto: Starsport
Majstor: Tošić razbio Skenderbeg

Tim Miroslava Đukića biće znatno oslabljen neigranjem glavnog pokretača igre Zorana Tošića, koji će duel sa "mladim momcima" propustiti zbog žutih kartona. Međutim, reprezentativac Srbije uveren je da će njegovi saigrači i bez njega doći do istorijskog uspeha.

- Poseban je osećaj igrati za Partizan i pomoći klubu da se približi jednom istorijskom uspehu. Jang bojs je ozbiljan rival, jako dobra ekipa. Prvi su u Švajcarskoj, bitno je da se mi pitamo i da je sve u našim rukama. Žao mi je što neću igrati. Mislim da je bio faul nada mnom, a sudija mi je dao žuti karton. Momci koji budu igrali daće maksimum da donesemo istorijsku pobedu klubu - istakao je Tošić.

KAO FINALE

Za najboljeg strelca Partizana Leandra Tavambu duel sa Švajcarcima predstavlja svojevrsno finale u B grupi.

- Srećan sam jer smo drugi u grupi. Biće to kao da je finale. Odlučujući meč za nas u ovoj grupi. Moramo da se spremimo najbolje što možemo i da damo najbolje od sebe za pobedu. Cilj je da ostanemo do kraja na drugom mestu. Srećan sam zbog navijača, bili su sjajni protiv Skenderbega, zajedno ćemo jurišati na pobedu - rekao je Tavamba.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading