JEZIVO: Zbog povrede Van Dajka PIKFORD STRAHUJE ZA ŽIVOT!

Autor:

Sport

28.10.2020

18:29 >> 18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski navijači čuveni su po svojoj strasti, strasti koja neretko može da ih natera na ekstremno ponašanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Golman Evertona Džordan Pikford našao se na meti "internet-nasilnika"

U Engleskoj, a posebno u Liverpulu, ova konstatacija duplo važi, pa i ne čudi toliko informacija da je prvi golman Engleske i Evertona Džordan Pikford morao da zaposli privatno obezbeđenje kako bi se od ovih fanatika zaštitio.

Pikford je imao tu nesreću da tokom gradskog derbija ozbiljno povredi kapitena "crvenih" Virdžila van Dajka, posle čega su počele da mu stižu svakakve pretnje, pa čak i one smrću.

Ozbiljno zabrinut, Pikford nije časio ni časa već je zaposlio specijalizovanu firmu koja će oko njega, njegove porodice i njegovog doma u Češiru napraviti takozvani "gvozdeni obruč".

 

 

 

Izvor blizak prvom čuvar mreže "Gordog Albiona" preneo je da je on ozbiljno zabrinut zbog ovakvog spleta okolnosti.

- Džordan je šokiran količinom uvreda i pretnji koje su mu upućene od meča sa Liverpulom. Odlučan je da učini sve kako bi svoju porodicu zaštitio, pa u toj nameri ne štedi ni funtu - istakao je neimenovani izvor.

Čak se i policija Mersisajda oglasila povodom ovog incidenta.

- Sadržaj ovih objava potpuno je neprihvatljiv, tako da Pikfordovu žalbu shvatamo veoma ozbiljno. Internet više nije mesto gde možete da se iživljavate nad kim hoćete, sada živimo u vremenu gde će vas posledice zbog onoga što pišete onlajn dočekati u pravom životu, što se nadamo da će biti slučaj i kada su ove pretnje u pitanju - istakli su iz Mersisajdske policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading