IZ PRVE RUKE: Zvezda ŽESTOKO HENDIKEPIRANA dočekuje Liberec!

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

27.10.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret druge runde grupe L igra se u četvrtak.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai i trener Dejan Stanković na meču Hofenhajm - Crvena zvezda

Fudbaler Teplica Vukadin Vukadinović istakao je za "Maxbetsport" da je veliki hendikep za crveno-bele protiv Slovana iz Libereca činjenica da na stadionu "Rajko Mitić" neće biti publike.

– Hendikep je što nema navijača koji prave sjajnu atmosferu. Bio sam u Sparti, a zbog povrede nisam igrao i kada smo izlazili iz cuvenog tunela vec je utakmica bila izgubljena. Ovde ekipe nisu navikle na takav “pritisak” i znam da bi Liberec “pao” pre bitke na terenu – ocenio je Vukadinović.

On je detaljnije otkrio kako izgleda češki predstavnik u grupi L Lige Evrope.

– Imaju šest pozajmljenih igrača iz Slavije, sa njima dobro sarađuju. Uvek im daju perspektivne igrače, a onda kupuju od njih dobre domaće fudbalere, tako da su stabilan klub. Timski su veoma disciplinovani, dosta trče i predvodi ih iskusan trener.

Podsetimo, Slovan je u poslednje tri nedelje odigrao samo jedan meč u kome su savladali belgijski Gent sa 1:0, a u Češkoj je pauza zbog pandemije koronavirusa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vukasin

28.10.2020 08:23

Iz prve ruke da vam se naj**em keve, veze vi s mozgom nemate