KOLAPS PARTIZANA: Dug crno-belih PREKO 50 miliona evra?

Autor:

Sport

27.10.2020

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši prvi čovek tima iz Humske otkrio detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić, Savo Milošević, Ivan Ćurković i Miloš Vazura

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić optužio je aktuelno rukovodstvo kluba da je odgovorno što je dug crno-belih premašio 50 miliona evra.

- Ja mislim da će država ispitati kako je stvoren dug od 50 milione evra. Priča se da je i veći. Mora se saznati kako to da Sadik košta 9.000.000 evra, a da na kraju od svega kada se odbije Partizanu ostane milion i po evra jer je navodno transfer bio vredan samo pet miliona. Kako je mali Filip Stevanović prodat Sitiju za samo 8.000.000 evra, a nisu želeli da ga daju ispod 15.000.000. Ja znam, kad sam pregovarao, recimo, za Lazara Markovića. Prodali smo ga 9.000.000, toliko je i leglo na račun. Isto i za Mitrovića kada je otišao u Anderleht. Sve se znalo za razliku od ovog sada što imamo u klubu, ali ne vredi da mi pričamo, jer to ništa neće promeniti katastrofu u klubu. Ko to može jedini da proveri? Pa, država! Dok ona ne uzme stvar u svoje ruke – ništa! - rekao je Đurić za portal "24sedam".

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Đurić

On nije propustio priliku da "isproziva" i Crvenu zvezdu.

- Zvezda je loš tim. To dokazuju iz meča u meč. Ali, ovaj majstor, vadi se na sudije. Pa čas je sudija na derbiju imao poziv koji se ne odbija, čas se šalio i nije to rekao. Pa, zašto sudijama pokrivaš svoju nesposobnost. Dovedi nekog Žuku, Klea, pronađi Dijaru i Moreiru, pa ćeš Zvezdu dobiti bez problema i igraćeš Ligu šampiona! - dodao je Đurić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading