"DELIJE" U TRANSU PRED LIBEREC: Stanković saznao NAJBOLJU MOGUĆU vest!

Autor:

Sport

27.10.2020

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle uvodnog poraza od Hofe-a, a pred nastavak borbi u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković tokom meča Crvena zvezda-Javor na stadionu "Rajko Mitić"

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak dočekuju Slovan iz Libereca u drugom kolu grupne faze Lige Evrope, a trener aktuelnog srpskog šampiona Dejan Stanković moći će da računa na sve igrače, osim na duže odsutnog napadača Ričmonda Boaćija.

Takođe, Deki će se Česima suprostaviti u izmenjenoj formaciji sa četvoricom fudbalera u defanzivi, dok bi štoperski tandem trebalo da čine odmorni Miloš Degenek i Nemanja Milunović.

RepublikaFoto: Starsport
Defanzivac kluba iz Ljutice Bogdana Miloš Degenek

Takođe, Ivanić od ranije, a sada i Gelor Kanga oporavili su se od koronavusa, pa se Stanković nalazi na slatkim mukama pred utakmicu u kojoj crveno-beli imaju imperativ pobede nakon startnog poraza u Nemačkoj od Hofenhajma (0:2).

Podsetimo, u uvertiri za Slovan Zvezda je odigrala bez golova sa Javorom na "Marakani", u susretu gde je bilo primetno da Stanković rotira i priprema ekipu za okršaj sa češkim predstavnikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading