Stanković dobio VELIKO POJAČANJE pred Slovan: Gabonac OPORAVLJEN I SPREMAN ZA AKCIJU u Ligi Evrope!

Autor:

Sport

26.10.2020

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenoj zvezdi ne cvetaju ruže u poslednje vreme. Prvo su odigrali nerešeno sa Partizanom (1:1) na 163. večitom derbiju, da bi u sledećem kolu Superlige ponovili isti učinak i protiv Javora, samo ovaj put bez golova. Stanje na "Marakani" bilo bi dosta tmurno uoči okršaja sa Slovanom iz Libereca u Ligi Evrope da Stanković i ekipa nisu dobili jedan tračak odličnih vesti.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga oporavio se od Kovida 19

Te vesti kažu da se Gelor Kanga konačno oporavio od Kovida, te da bi mogao da bude spreman za nastavak takmičenja u Evropi!

Kanga je konačno dobio negativan PCR test, po prvi put od kada se vratio sa reprezentativne dužnosti u Portugaliji.

On se od danas vraća na trening, a iz kluba su o njegovom oporavku rekli sledeće:

- Pozitivna vest za naš klub prvog radnog dana u nedelji. Gelor Kanga je dobio negativan nalaz testa na korona virus i to znači da se Zvezdina osmica vraća u trenažni proces, kao i da Dejan Stanković sada ima kompletan tim. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerom koji se pridržavao svih mera i vreme proveo u izolaciji. Naš klub vrši testiranja igrača na virus Kovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

 

Upravo bi Kanga mogao da bude čovek koji popravi fortunu crveno-belih, imajući u vidu da je omaleni Afrikanac bio zapažen na maltene svakom meču na kom je učestvovao u Zvezdinom dresu.

Meč između Crvene zvezde i Libereca na programu je u četvrtak od 18.55. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading