(VIDEO) LONDON ODZVANJAO: "Delije" sa Miličićem navijale u podzemnoj stanici!

Autor:

Sport

03.11.2017

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde imali su puno razloga za zadovoljstvo nakon remija njihovog tima protiv Arsenala u Ligi Evrope. Žurka sa stadiona prenela se na ulice Londona, pa je tako svetlost dana ugledao snimak iz podzemne stanice britanske prestonice gde je vođa navijača Vladimir Šavija predvodio navijanje, a poznati košarkaš Darko Miličić "zakitio" novčanicom nepoznatog iznosa uličnog pevača koji se tu zatekao.

RepublikaFoto: instagram.com/g_o_s_p_o_dz_a
Šavija i Miličić "zapalili" London

Igrala je Crvena zvezda hrabro u Londonu, bila ravnopravan, ako i ne bolji rival u sudaru sa slavnim Arsenalom, a samo mala doza sreće falila je crveno-belima da se za Beograd vrate sa tri boda.

Ipak, ni remi bez golova nije razočarao više od 3.000 "Delija", koliko ih je bilo na tribinama "Emirata" u glavnom gradu Engleske. Među njima je bio i bivši NBA košarkaš Darko Miličić, a svečarska atmosfera sa tribina prenela se i ulice.

Na "Instagramu" je osvanuo snimak navijanja iz podzemne stanice metroa, gde je vođa fanova Vladimir Šavija uzeo mikrofon od uličnog pevača i poveo navijanje.

Šavijina pesma je jako pogodila Miličića koji se odmah mašio za novčanik i počastio pevača iz podzemne koji je dao mikrofon Zvezdinom vođi navijača, samo što se na snimku ne vidi koliko izdašan je bio bivši košarkaš.

Pogledajte i sami kako je izgledalo navijanje u Londonu.

 

 

Gospoda cigani ?⚪?#delijesever #delije #redstar

A post shared by vanja (@g_o_s_p_o_dz_a) on Nov 3, 2017 at 3:36am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading