NA PRAGU ISTORIJE: Meč protiv Bačke će biti NAJVAŽNIJI MEČ U ŽIVOTU Nenada Lalatovića!

Autor:

Sport

25.10.2020

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda Vojvodine na gostovanju Zlatiboru bila je 61. za Nenada Lalatovića u njegova dva mandata na klupi novosadskog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Time se aktuelni šef struke "lala" izjednačio sa Gustavom Lehnerom na listi najuspešnijih trenera u istoriji kluba.

Lehner je vodio Vojvodinu od 1953. do 1957. i decenijama niko nije mogao da se približi njegovom dostignuću. Lalatović je prilikom prvog boravka na klupi novosadskog tima, od novembra 2015. do decembra 2016 upisao 30 pobeda na 53 meča. Ponovo je u Novi Sad došao u junu prošle godine i na 48 utakmica upisao 31 pobedu.

 

Vrlo je jasno da će ga iLalatović rekord i oboriti, a broj mečeva na kojima je stigao do ovolikog broja pobeda je impresivan. Srpski stručnjak je došao do 61 pobeda na 102 meču, dok je Lehneru za pobedu više trebalo čak 30 utakmica više. 

Lalatović je minule sezone osvojio i prvi trofej u trenerskoj karijeri, Kup Srbije posle penal ruleta u sjajnom finalu sa Partizanom. Priliku da postane najuspešniji trener u istoriji kluba imaće u sledećem kolu kada na stadion "Karađorđe" stiže Bačka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading