SL: Zlatibor nemoćan - evrogol Drinčića, Inđija bolja od Bačke!

Autor:

Sport

25.10.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su tri utakmice 12. kola Linglong Superlige Srbije. Vojvodina je sa 2:0slavila u Užicu protiv Zlatibora, dok je Inđija bila bolja od OFK Bačke sa 2:1. Novi Pazar je ponovo bio uspešan na domaćem terenu, jer je savladao Rad sa 2:1 (2:1).

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Drinčić

Zna se odavno kakvog topa ima u desnoj nozi Nikola Drinčić. Znao je to i golman Zlatibora Dušan Čubraković, ali mu to znanje ništa nije vredelo.

Namestio se Drinčić na 35 - ako ne i više - metara od gola Zlatibora i poslao đule pod prečku rivala. Gol, a kasnije i asistencija, za novu pobedu Novosađana u utakmici u kojoj su se, do pogotka, teško stvarale šanse – 2:0.

 

Na gol, dodao je kapiten Vojvodine i novu asistenciju na svoj konto: izveo je korner u 77. minutu, a Andrić je s peterca glavom prosledio fudbal u mrežu.

Građevinari su definitivno omiljeni gost svakom timu u Superligi, pošto su danas u Novom Pazaru upisali 22. uzastopni poraz u prvenstvu – 2:1.

I ovde je viđen fantastičan gol. Potpisao ga je Nikčević, koji je sa roglja šesnaesterca poslao raketu u kontra rašlje, Kahriman je samo pogledom ispratio loptu u mrežu.

RepublikaFoto: Starsport
Novi Pazar - Rad

Finiš prvog poluvremena pripao je desnom beku Novog Pazara Abdulaju Siseu. Najpre je autogolom poklonio Radu izjednačenje, a onda je manirom „uzimala – davala“ sami tri minuta kasnije reagovao kao klasični napadač, utrčao je na peterac nakon centaršuta i glavom u padu zatresao mrežu za novo vođstvo Plavih. Tako je ostalo do kraja.

Do tri boda došla je Inđija u Bačkoj Palanci – 2:1.

Zeleni su dva puta vodili, u finišu utakmice drhtali, jer je Bačka promašila kapitalnu šansu, a onda postigla gol, koji je poništen zbog ofsajda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading