LIVERPUL STREPEO NA "ENFILDU": "Redsi" okrenuli Šefild junajted, vratio se Alison!

Autor:

Sport

24.10.2020

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 6. kolu Premijer lige Liverpul je na "Enfildu" nakon preokreta savladao Šefild junajted rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Liverpul - Šefild junajted

Poveo je Šefild sa bele tačke, a pobedu su Redsima doneli Roberto Firmino i Dijogo Žota. 

Već u 12. minutu izabranici Jirgena Klopa našli su se u problemu. VAR je pokazao da je Fabinjo napravio prekršaj na samoj liniji šesnaesterca i Šefild junajted je dobio penal.

Najstrožu kaznu je u vođstvo od 1:0 rutinski pretvorio Sander Berge koji je lepo prevario Alisona Bekera koji se nakon povrede vratio među stative.

Uspeo je ipak Liverpul da pre odlaska na odmor dođe do izjednačenja. Sadio Mane je pokušao glavom, Ramzdejl je odlično odbranio ali se na pravom mestu našao Roberto Firmino koji je postigao svoj prvi gol u sezoni u Premijer ligi.

 

Ofanzivniji je bio Liverpul na početku drugog poluvremena. Igrao se 63. minut kada je mrežu zatresao Mohamed Salah, ali je taj gol opravdano poništio VAR jer se Egipćanin našao u ofsajdu.

Samo nekoliko minuta kasnije domaći ipak dolaze do vođstva. Mane je poslao loptu u kazneni prostor gde je najviši u skoku bio Dijogo Žota za 2:1.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading