Stojković: NISMO MI BARSELONA DA DOMINIRAMO...

Autor:

Sport

03.11.2017

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković istakao je da je pobeda protiv Skenderbega jedino što se računa, dok način na koji su crno-beli došli do trijumfa nije toliko bitan. "Parni valjak" možda nije vozio u petoj brzini, ali je vožnja bila sigurna i bezbedna, pa je Partizan sada u dobroj poziciji pred poslednja dva kola u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Stojković slavi sa Tavambom pobedu nad Skenderbegom

- Posle par pehova koje smo imali pred praznim tribinama, sada smo uzeli važna tri boda i sada je sve na nama. Bitno je da smo pobedili - rekao je Stojković.

Stojković je imao nekoliko sjajnih odbrana protiv Skenderbega, koje su onemogućila ekipu iz Elbasana da rezultatski ugrozi srpskog šampiona.

- Kao što sam 100 puta rekao, niti smo Barselona niti Barselona više dominira... Kad uzmete primer jedne Argentine sa onakvim aždajama kako su jedva otišli na Svetsko prvenstvo, treba da budemo realni da su svi protivnici ujednačeni, da ne možeš da dominiraš kao što se dominiralo pre 10, 15 protiv neke ekipe iz Albanije. To su sve ekipe koje imaju solidan budžet i koje su dovele solidne strance - rekao je popularni Stojke.

Partizan je drugi na tabeli Grupe B sa pet bodova i ima pet manje od prvoplasiranog Dinama, a dva više od Jang Bojsa, sa kojim igra 23. novembra u Beogradu. Jang Bojs je izgubio od Dinama 1:0 kod kuće, a ukrajinski tim je obezbedio plasman u drugu fazu. 

- Priželjkivao sam pre meča remi, ili pobedu Dinama i to mi se ispunilo. Možemo da uživamo u dobrom rezultatu, sada imamo veliku priliku da prođemo dalje - izjavio je čuvar mreže crno-belih posle meča.

Crno-beli će u slučaju pobede protiv švajcarskog Jang Bojsa pred svojim navijačima obezbediti plasman u narednu fazu Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading