DIBALA POSTAVLJA USLOVE: Ako Juventus OVO ne ispuni, Argentinac se seli u Premijer ligu!

Autor:

Sport

24.10.2020

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac Paulo Dibala bi već na zimu mogao da promeni sredinu pošto su pregovori između njega i Juventusa zastali, i to sa ozbiljnim razlozima!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paulo Dibala

Pregovori između Dibale i Juventusa odavno stopirani, jer ne mogu da se dogovore oko plate. Dibala traži gotovo duplo više nego što sada zarađuje, i zbog toga je sve na stend baju.

A situaciju je pogoršalo to što je Argentinac presedeo ceo meč sa Krotoneom. To će pokušati da iskoristi Čelsi, koji je navodno spreman da plati između 80 i 100 miliona evra za Dibalu.


Međutim, pitanje je zašto bi Čelsi par meseci posle prelaznog roka u kojem je potrošio skoro 250.000.000 jurio novog ofanzivca, kada su već stigli Timo Verner, Hakim Zijeh i Kaj Haverc.

 

 

 


Dibala je letos već koketirao sa premijerligašima, tada su ga jurili Junajted i Totenhem, ali je odbio i odlučio da ostane.

Dibala je MVP Serije A za sezonu 2019/20 učestovao je u osvajanju devete uzastopne titule Juvea i to sa po 11 golova i asistencija. Videćemo kako će ovaj spor biti rešen, ali Juvetus neće olako pustiti Argentinca na koga Andrea Prilo računa uprkos svemu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading