VAR I RAMOS PRESUDILI BARSELONI: Real odneo pobedu u "El klasiku"!

Autor:

Sport

24.10.2020

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida su slavili protiv "večitog" rivala Barselone sa 3:1 u okviru 7. kola LaLige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Real Madrid - Barselona

Igralo se u sjajnom ritmu od samog starta utakmice, Real je stigao do vođstva već u 6. minutu, praktično iz prve prave prilike na meču. Barselona je izgubila loptu na centru terena, Benzema je idealno uposlio Federika Valverdea koji je savladao Neta!

Samo dva minuta kasnije stigao je odgovor Katalonaca! Ansu Fati je sjajno reagovao na petercu i lako sproveo u mrežu asistenciju Albe, levog beka Barselone koji je idealno probio po svom boku.

Nastavile su da se ređaju šanse. U 19. minutu Mesi je prosuo magiju, ali nije postigao pogodak. Prvo je prošao dvojicu igrača, ali nije hteo da padne posle starta Kazemira, već je nastavio i šutirao, a to je odbranio Kurtoa. Argentinac je imao još nekoliko dobrih poteza, ali je Kazemiro bio na mestu da osujeti njegove napade. Sa 1:1 se otišlo na veli odmor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Veliku šansu u 55. minutu nije iskoristio Kutinjo. Posle dobre akcije, Fati je poslao centaršut na drugu stativu, gde je bio usamljen Kutinjo.

Glavom je pokušao da pogodi uz stativu, ali je to bio veliki promašaj, pošto je lopta otišla pored gola.

A onda u 62. minutu Real dobija penal. Lengle je na petercu vukao Ramosa za dres i sudija je posle gledanja snimka odlučio da dodeli jedanaesterac Realu. Rutinski je Ramos pogodio za novo vođstvo Reala. Posle kontre Real stavlja tačku na meč u 90. minutu. Strelac je bio Luka Modrić.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading