DETALJI TRANSFERA: Stevanović postaje "GRAĐANIN" - evo koliko love stiže u Humsku!

Autor:

Sport

23.10.2020

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biser Partizana Filip Stevanović karijeru će nastaviti u redovima engleskog velikana Mančester sitija!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Stevanović

Stevanović će u toku ove sezone postati igrač "građana", posle čega će engleski velikan odlučivati o tome kako će i gde brusiti njegov talenat.

Prema pisanju dobro obaveštenog portala "The Athletic", iznos ovog transfera je oko šest miliona funti, odnosno šest i po miliona evra.

- Stevanović će doći u klub kao jedan od nadolazećih talenata. Ušao je u prvi tim u sezoni 2018/19 i postao treći najmlađi debitant u klupskoj istoriji i najmlađi igrač crno-belih koji je postigao gol u UEFA takmičenju- opisali su engleski novinari ofanzivca crno-belih.

U ovom trenutku, igrači "građana" su mladi srpski igrači na pozajmici - Slobodan Tedić (Zvole), Luka Ilić (Tvente) i Ivan Ilić (Verona).

 

 

 

Stevanović će postati igrač Sitija u januaru, ali će ostati u Humskoj na pozajmici, a posle toga će Siti odlučivati u kojem će klubu nastaviti kaljenje.

Partizanov ofanzivac dovođen je ovog leta u vezu i sa Mančester junajtedom, ali "Atletik" piše da u toj glasini nije bilo istine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading