RADE BOGDANOVIĆ OPLEO PO FUDBALERIMA CRVENE ZVEZDE: Imaju gas za splavove, ne i za trku sa Nemcima!

Autor:

Sport

24.10.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je drugu godinu zaredom evropsku odiseju počela porazom i ponovo su bili kobni Nemci, ovoga puta je Hofenhajm slavio protiv šampiona Srbije sa 2:0 na domaćem terenu. Ipak, ono što upada u oči jeste, pre svega, fizička spremnost beogradskih crveno-belih, koju je na zanimljiv način apostrofirao i bivši srpski fudbaler Rade Bogdanović.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Rade Bogdanović

Nekadašnji napadač Atletiko Madrida i Verdera iz Bremena na pitanje novinarke RTS da li izabranici Dejana Stankovića imaju snage za drugo poluvreme, bio je iskren, bez dlake na jeziku: "Kada mogu na splavu da budu četiri-pet sati, onda mogu još 45 minuta da odigraju."

BEZ KREATIVNOSTI

Rade Bogdanović se mnogo puta našao na udaru javnosti zbog ležernih komentara, ali jedno njegovo predviđanje ispostavilo se kao tačno.

- Igrači Crvene zvezde ne mogu da trče toliko sa fudbalerima Hofenhajma, očekujem pad koncentracije na isteku sat vremena igre, toliko će igrati još - rekao je na poluvremenu bivši as.

Poseban komentar nekadašnji napadač imao je za organizaciju igre i kreativnost.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Hofenhajm - Zvezda

- Videlo se da fizički ne mogu da pariraju. Nije lako trčati za loptom, bolje je imati u nogama. Oni to nisu uspeli jer da biste to uradili, morate imati sposobne igrače da to rade. Zvezda u organizaciji igre i kreativnosti kaska, nema igrača za tu priču. To je neko moje lično mišljenje, analizirajući neku Zvezdu iz zlatnih vremena, koju sam gledao. Nije lako biti navijač Zvezde i Partizana i gledati ovu vrstu fudbala - istakao je bivši fudbaler.

LIČE JEDAN NA DRUGOG

Pričao je Rade Bogdanović pojedinačno o igračima Crvene zvezde i istakao da su za džabe nervirali navijače jer su bili kao statisti na terenu.

 

- Pogledajte prvo onog Sanoga, pa on izgubi loptu na 20 metara od gola, zato je Kapelo uvek govorio da je tim bez zadnjeg veznog, kao auto bez motora. Nema kvalitetnog, kreativnog i brzog igrača. U jednom momentu Pavkov, Vukanović i Ben su ličili jedan na drugog, a Bena kao da je neko naterao da igra. Bili su bez kretnje, kao statisti, ne možeš da odeš u Nemačku s idejom da ne primite gol, a ako ga date, onda super - zaključio je Rade Bogdanović.

Pojedinačno o igračima

Seku Sanogo On gubi lopte na 20 metara, od gola, tim bez zadnjeg veznog je kao auto bez motora. Neobučen igrač

Milan Pavkov i Aleksa Vukanović Statisti na terenu iako su ušli kao sveža krv na teren

El Fardu Ben Njega kao da je neko naterao da izađe na teren, može i on da prođe kao statista

Zvezda igra ligu bez briga

Rade Bogdanović smatra da Crvena zvezda nema pritisak u Superligi Srbije i da je zbog toga na utakmicama poput Hofehajma u podređenom položaju.

- U ligi bez briga koji god meč da odigrate, to je trening igračima Hofenhajma. Zvezda je imala jednu dobru utakmicu, to je derbi, i tu možete da pokažete kvalitet - iskren je Bogdanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading