(FOTO) MBAPE RASPLAKAO PLANETU: Neka ti Bog podari put do neba, moj mali anđele...

Autor:

Sport

23.10.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle nedelje Kilijan Mbape posvetio je gol dečaku Lukasu koji je borio sa rakom. Nažalost, dečak je izgubio ovu bitku, a fudbalska zvezda je to veoma teško podnela.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

Fudbaler Pari sen Žermena se emotivnom porukom oprostio do svog mladog fana sa kojim se poslednjih meseci sprijateljio. Nije krio tugu, kao ni to da je izuzetno ponosan što je poznavao mladog heroja.

- Sa velikom tugom obaveštavam vas da je Lukas otišao da se pridruži zvezdama. Veoma je teško pronaći reči, ali potrebno je odati počast ovom dečaku ispunjenom ljubavlju, simpatijom i pre svega hrabrošću koji me je toliko naučio i sa kojim sam gajio čvrstu vezu. Pokušaću da te učinim ponosnim jer si ti pravi heroj. Ti zaslužuješ sve pohvale jer si se borio protiv svoje bolesti više od 10 meseci, a da se nikad nisi žalio. Izuzetno sam ponosan što sam mogao da ti budem drugar do poslednjeg tvog daha i verujem da ću biti zauvek. Neka ti Bog podari put do neba, moj mali anđele. Volim te - napisao je Mbape u opisu fotografije sa mališanom.

Neka ti Bog podari put do neba, moj mali anđele

Fudbaler pariskog kluba, sprijateljio se sa dečakom koji ga je obožavao i redovno ga je posećivao u bolnici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading