STANKOVIĆ JE UDARNA VEST U NEMAČKOJ: Deki PSOVAO sudiju i PREVESLAO ga na OVAJ način!

Autor:

Sport

23.10.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti nakon početka drugog po rangu evropskog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković na tribinama stadiona "Rajn Nekar"

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Hofenhajma sa 2:0 na startu grupne faze Lige Evrope, a nemačka javnost bavi se ponašanjem trenera aktuelnog srpskog šampiona Dejana Stankovića.

Deki je isključen nakon što su crveno-beli primili prvi gol u 64. minutu utakmice.

- Ne znam, nisam ništa ružno rekao. Pitao sam ga da li je bio faul, a onda sam dobio crveni karton - rekao je Stanković.

Ipak, dopisnik "Bilda" Lukaš Dabrovski tvrdi da se jasno čulo kako je Stanković opsovao glavnog sudiju Alehandra Ernandeza iz Španije i rekao mu: "J**i se".

Takođe, Nemci zameraju strategu Zvezde što se posle isključenja preselio na tribine umesto u svlačionicu. Naime, on je i odatle mogao da daje instrukcije svojim saradnicima i igračima, s obzirom da je utakmica odigrana bez prisustva publike zbog pandemije koronavirusa.

Dobra stvar za našeg predstavnika je činjenica da je Stanković zaradio dva žuta kartona, pa će najverovatnije biti suspendovan samo na jedan meč, protiv Slovana iz Libereca koji se igra narednog četvrtka u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading