TRENER ZVEZDE SE NE SMIRUJE: Stanković OTKRIO zašto je ISKLJUČEN!

Autor:

Sport

22.10.2020

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda nije uspela da se iz Nemačke vrati neporažena iako je igrala veoma dobro, trener crveno-beli Dejan Stanković je svestan karaktera koji je ekipa pokazala u Nemačkoj.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Jaka utakmica, dobra utakmica. Parirali smo i bili ravnopravni. Probali smo da ih ugrozimo, ali nismo realizovali te dve-tri šanse. Neke sitnice su uticale da to pređe na njihovu stranu. Ne može da se bude zadovoljan porazom, poklonjen je gol, ne mogu ništa da im kažem. Odigrali su fajtersku utakmicu, sitnice odlučuju, tako je bilo i večeras- rekao je Stanković posle meča.

- Mogli smo da budemo mirniji u kontrama, ostavili smo par lopti na sredini. Zaslužili su momci više večeras, ali sitnice su odlučile. Zadnji minut, ne volim poklonjene golove….

RepublikaFoto: Starsport

Zašto je isključen trener Zvezde posle gola Hofenhajma?

- Ništa ružno nisam rekao, pitao sam da li je bio faul, imao je više rasprave s klupom. Crveni karton nema veze s vezom...- dodao je trener crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading