NAJBOLJE DA IZNAJME AUTOBUS: Trener Hofenhajma NEMA ODBRANU pred okršaj sa Zvezdom!

Autor:

Sport

22.10.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipi Hofenhajma najbolje bi bilo da iznajme autobus i parkiraju ga ispred svog gola, pošto su vesti koje stižu iz Nemačke krajnje poražavajuće, barem za njih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Hofenhajma desetkovani su pred susret sa Crvenom zvezdom

Kako poslednja provera stanja pred večerašnji okršaj Crvene zvezde i Hofenhajma kaže, ekipa Sebastijana Henesa neće moći da računa na maltene celu svoju odbranu!

 Nemačkom stručnjaku na raspolaganju neće biti čak šestorica prvotimaca koji obavljaju defanzivne zadatke na terenu, što bi crveno-belima moglo da da još bolju priliku da trijumfalno startuju u Ligi Evrope.

Štoper Ermin Bičakčić dugo će odsustvovati sa terena zbog povrede ligamenata u kolenu, Konstantinosa Stafilidisa, kao i Džoša Barneta, čekaju pauze posle operacija ramena, dok je Kasim Adams pozitivan na Kovid. Zbog koronavirusa odsustvovaće i Pavel Kaderabek, iako nije bolestan već je u samoizolaciji zbog dolaska u kontakt sa zaraženom osobom. 

 

 

 

Finalno, čak ni kapiten ekipe Bendžamin Hubner nije uspeo da se oporavi na vreme od povrede levog stopala pa će i on okršaj sa Zvezdom pratiti sa klupe.

RepublikaFoto: Tanjug
Nemci u duel sa crveno-belima ulaze bez čak šest defanzivaca

Osim susreta sa crveno-belima, Henesovu ekipu u sledećih 18 dana čeka još čak pet mečeva, tako da tajming gorepomenutih povreda nije mogao da bude gori.

Bilo kako bilo, Zvezdi će posao biti olakšan, sada je samo pitanje dali će četa Dejana Stankovića biti na visini zadatka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading