BORJAN O BOLESNOJ FOTO-MONTAŽI POTPREDSEDNIKA PARTIZANA: Zaštitite mi sina od NASTRANOG PROFESORA!

Autor:

Sport

21.10.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljni večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde na terenu je okončan remijem (1:1), ali zato van njega i dalje traje i to u daleko žešćem obliku, bez imalo viteštva i sportskog dostojanstva.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Na mnogobrojne psovke, uvrede, vulgarna saopštenja čelnika velikana podno Topčiderskog brda nadovezao se sukob između Vladimira Vuletića, s jedne, i Milana i Snežane Borjan, s druge strane. Naime, potpredsednik crno-belih objavio je na društvenim mrežama foto-montažu slike na kojoj su golan Zvezde i njegov trogodišnji sin Filip tako što je umesto dečakove glave montirao glavu selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića.

Taj potez trećeg čoveka Partizana razbesneo je kapitena crveno-belih, koji se oglasio saopštenjem u kojem traži zaštitu za naslednika.

DRŽAVO, REAGUJ

Čuvar mreže trostrukog uzastopnog šampiona Superlige naglasio je da poštuje rivala iz Humske, ali da očekuje da nadležni organi obave svoj deo posla.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Milan Borjan sa sinom

- Navikao sam da mene i moju suprugu vređaju tokom 90 minuta derbija, ali ono na šta ne želim i nikada neću da se naviknem jeste da ucveljeni "profesor" postavlja i montira sliku mog trogodišnjeg sina na Tviteru. Ne, neću dopustiti da postane normalno da nastrani "profesor", koji ne zna šta znači imati dete, dozvoli sebi da na najgrublji način prekrši pravo trogodišnjaka. Srbijo, institucije, tužilaštvo, sudovi, ako mislimo da se ikada pridružimo Evropskoj uniji, ne smemo dozvoliti da bilo ko, a posebno jedan "profesor", grubo krši Konvenciju Ujedinjenih nacija o pravu deteta iz 1989. godine. Vlada Srbije je obećala nultu toleranciju za kršenje prava dece - istakao je Borjan.

STIDE GA SE CRNO-BELI

Nastavio je kapiten lidera Superlige u sličnom tonu.

Foto: twitter.com/printscreen
Sramotna objava Vuletića

- Da li treba moje dete da bude primer da se nikada više ne dozvoli da se prepucavanjem u sportu ugrozi integritet bilo kog deteta? Poštujem Partizan i njegovu istoriju, ali Partizan nisu i nikada neće biti ovi ljudi, koji dozvoljavaju da bilo čije dete završi na društvenim mrežama, izloženo napadima bolesnih homofobičnih, izvrnutih umova! Siguran sam da se "profesora" stide svi pravi partizanovci. Tužbe ću podneti, a država Srbija treba da pokaže da štiti i čuva našu decu jer verujem u sistem i ovu državu - zaključio je Borjan.

Vuletić: Nek reaguje Centar za socijalni rad

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić u izjavi za Srpski telegraf istakao je da se unapred raduje eventualnom sudskom sporu sa Milanom i Snežanom Borjan, ali i da bi Centar za socijalni rad i zaštitu dece i omladine morao da reaguje zbog ponašanja neodgovornih roditelja.

- Da se razumemo, nisam ja ugrozio foto-montažom porodicu Borjan niti zloupotrebio trogodišnjaka budući da sam postavio sliku čiji nisam autor, već sam je dobio. Ljubiša Tumbaković u umanjenoj veličini. Jedino ako Milan i Snežana Borjan smatraju da im je Tumba dete i član porodice, pa sam ih tako mogao povrediti i ugroziti. Ako je ovde neko ispao neodgovoran, onda su to roditelji trogodišnjeg deteta čije lice na fotografiji nisu zamaglili ili na drugi način prekrili i time zloupotrebili mlađe maloletno lice, te bi Centar za socijalni rad i zaštitu dece mogao da reaguje i oduzme im sina - rekao je Vuletić i dodao:

- Sve ovo je veliki spin i perfidno korišćenje deteta u napadima na mene lično i na FK Partizan. Stvara se neverovatna atmosfera napetosti.

SD Zvezda: Isključite Vuletića sa Pravnog fakulteta i iz sporta!

Sportsko društvo Crvena zvezda oglasilo se saopštenjem u kojem ističe punu podršku Milanu Borjanu i osuđuje Vladimira Vuletića.

- Crveno-bela porodica je zgrožena načinom na koji pojedinci iz FK Partizan zloupotrebljavaju decu na najprizemniji i najvulgarniji način zarad ličnih obračuna. Niko ne sme da ostane nem na Vuletićeve napade, nezabeležene u 75 godina dugoj istoriji rivalstva Zvezde i Partizana. Apelujemo na večitog rivala, ali i Pravni fakultet, da odstrani iz svojih redova ljude koji degradiraju institucije sporta i obrazovanja - stoji u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
PF

21.10.2020 15:15

J.b.. te pravni fakulttu ako ti je ovo profesor.