ODLAZI I DRUGA MASKOTA ARSENALA: Navijači ne veruju da su ga se konačno OTARASILI!

Autor:

Sport

20.10.2020

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Arsenal se konačno oslobodio najplaćenijeg fudbalera ako se uzme u obzir minutaža na terenu!

Mesut Ozil

Poslednju utakmicu odigrao je sedmog marta, a danas je bio poslednji rok za premijerligaše da predaju spisak od 25 fudbalera koji imaju pravo da nastupaju u engleskom šampionatu, a na listi koja je pristigla iz redova "tobžija" nema Mesuta Ozila.

Pre samo 12 dana, najplaćeniji fudbaler Arsenala precrtan je za Ligu Evrope tako da možemo da konstatujemo da je ovo definitivno kraj osmogodišnje ere na Emirejtsu. Teoretski, Nemac bi mogao da zaigra za londoski tim od januara kada će klubovi ponovo imati priliku da registruju igrače, ali realno gledano Ozil i Arsenal su ovime prešli tačku posle koje nema povratka.

 

Dok nemački reprezentativac sedi i čeka da mu istekne ugovor sa klubom u kojem je proveo najveći deo karijere, nastaviće debelo da puni novančanik i bankovne račune.

Navijači su već odavno  izgubili povrenje, a Ozil je u septembru je već prihodovao 9.000.000 evra na konto bonusa na vernost, a do 30. juna naredne godine biće bogatiji za nešto više od 12.000.000 Naravno, Arsenal će uspeti da uštedi 9.000.000 od pomenutih 12.000.000 ako uspe da ga proda na zimu, ali ne deluje da će Ozil propustiti priliku da još više zaradi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading