BESPOŠTEDNA BORBA: Brutana optužba iz Partizana - NAMERNO su onesposobili Sumu!

Autor: 24.sedam

Sport

19.10.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iliev je oštro prokomentarisao start Sanoga nad Sumom koji je potom napustio igru , a Novak Simović nije strogo sankcionisao ovaj potez Zvezdinog fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Iliev je podsetio na brutalnost "večitog" derbija.

- Prošlo proleće kada smo igrali na njihovom stadionu Suma je dobio žuti karton i posekotinu od 20 centimetara na potkolenici, a pauza je trajala skoro dva meseca dok se nije potpuno oporavio. Na istom derbiju su Sadiku polomljena rebra. Onda u nedelju odmah se moglo primetiti da igrač Zvezde ide na to da opet onesposobi Sumu i kada je uspeo utakmica je dobila drugačiji tok- rekao je Iliev za portal "24sedam.rs" i dodao da je na kraju razočaran remijem:

- Po svemu kako se derbi razvijao i kako je bila postavljena taktika, mislio sam da će lagano otići u 3:0 za nas.

Ivica Iliev poručuje i da to nije prvi put Crvenoj zvezdi da pribegava takvoj taktici.

- Šteta, velika šteta. Sprečeni smo da pobedimo, a izgubili smo i Sumu za neko vreme. Očigledno da to postaje praksa - prebiješ Sumu, pa kad ga onesposobe nateraju nas i da značajno menjamo igru. Svuda u svetu se štite majstori, samo je kod nas dozvoljeno da biješ nekažnjeno najboljeg igrača protivničkog tima- naveo je Iliev i dodao:

- Zato nam je liga ovakva, kakva jeste.

RepublikaFoto: Starsport

Utisak je da se posle meča više priča o suđenju Novaka Simovića nego o fudbalu koji su prikazali Partizan i Zvezda, pa se Ivica Iliev osvrnuo na situaciju kada je Zvezda izjednačila.

- Nije bilo kornera koji je prethodio dosuđenom penalu, a bilo je i povlačenje Katajia. Međutim, na sve se to moglo i da računa, ali Jojić nije smeo da im da povod za penal. Bespotrebno povlačenje u situaciji kada postaje jasno da će lopta biti naša i da nema opasnosti za Stojkovića. Idemo dalje! Evropa je ponovo videla kako naše dete Filip Stevanović pravi razliku na terenu.

 

 

 

- Žao mi je što nam pojačanje Bajbek i Holender nisu mogli da debituju. Sa takvim igračima u špicu biće dosta toga drugačije u nastavku prvenstva- zaključio je operativac Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading