LEGENDA ZVEZDE UZ RONALDA, ANRIJA, RONALDINJA... Oglasio se Dragan Džajić!

Autor:

Sport

19.10.2020

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko priznanje za srpski fudbal.

RepublikaFoto: Starsport
Legendarni Dragan Džajić

Proslavljeni fudbaler i bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić nominovan je od strane "Frans fudbala" među najbolje igrače 20. veka na poziciji levog krila.

Džaja se našao u konkurenciji sa veličinama kao što su: Kristijano Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinjo, Olek Blohin, Roberto Rivelino, Karl-Hajnc Rumenige, Rajan Gigs, Hristo Stoičkov i Tijeri Anri.

- Jedno od najvećih priznanja koje sam dobio, velika je čast i zaista sam srećan zbog toga. U ogromnoj konkurenciji kvalitetnih fudbalera, ući u uži izbor, pogotovo posle ovoliko vremena po prestanku aktivne igračke karijere je pokazatelj da sam svojim igrama ostavio dubok trag, ne samo u našem, već i u svetskom fudbalu - izjavio je Džajić za sajt aktuelnog srpskog šampiona.

Treća Zvezdina zvezda je praktično jedini nominovan sa prostora bivše Jugoslavije.

- Posebno mi imponuje činjenica da sam jedini igrač sa prostora bivše Jugoslavije koji se našao u ovom izboru. Priznanja mi nikada nisu bila cilj, uvek sam se trudio da odigram dobro i da tim za koji igram pobedi, ali zaista sam ponosan na činjenicu da je to prepoznato i da to još uvek ima težinu i vrednost. Lepo je biti u ovako prestižnom izboru i društvu - dodao je Dragan Džajić.

rim tim biće izabran u decembru od strane 170 novinara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading