VAZURA EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Velja je u loži bio kao predstavnik navijača, iz Zvezde nam se zahvalili na gostoprimstvu!

Autor:

Sport

19.10.2020

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigran je 163. večiti derbi, koji je kao i svaki prethodni doneo mnogo bure.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

Iz Zvezde su optužii Partizan da se u centralnoj loži na stadionu u Humskoj nalazio vođa Grobara popularni Velja Nevolja, i da je on vređao igrače i upravu crveno-belih. Povodom ovoga za naš portal izjavu je dao generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

- Velja i Mare su bili na tribinama kao predstavnici navijača. Oni nisu članovi skupštine kluba, ali navijači jesu i na svakoj utakmici imaju dva predstavnika u loži. Ovaj put su to bili Velja i Mare. Nama su na kraju meča iz Zvezde zahvalili na gostoprimstvu. Velja nikog nije vređao ili pretio. Cigani, cigani su vikali svi, ali to je bilo upereno prema sudiji posle dosuđenog penala - rekao je Vazura za Republiku.

Glavni operativac crno-belih je objasnio i da se u loži nalazio jedan advokat koji je krenuo da psuje posle oštrog starta Degeneka, zbog čega ga je Vazura zamolio da napusti ložu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
steva

19.10.2020 22:00

Pa kako sad to : profesor kaze da su clanovi uprave kluba a direktor da NISU clanovi. Jel se vi drugovi dogovarate ili uopste ophodite jedan prema drugom !? Zaista ste velika uprava. svaka vam cast.