"Grobarima" BESNI, "Delije" LIKUJU: Stručnjak za suđenje DAO ALIBI NOVAKU SIMOVIĆU

Autor:

Sport

18.10.2020

18:37 >> 18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu zadovoljni suđenjem na 163. sa crno-bele strane Topčiderskog brda, a so na ranu Partizanovcima sipao je i posmatrač suđenja FFS.

RepublikaFoto: Starsport
Arbitar Novak Simović nalazi se na meti oštrih kritika posle diskutabilnih odluka na 163. večitom derbiju

Zdravko Jokić, takozvani ekspert za suđenje, gostovao je na TV Areni kako bi uživo komentarisao suđenje na večitom derbiju.

Kada je došlo vreme da Jokić zaradi svoj novac, on je pristalice Partizana, blago rečeno, zabezeknuo svojim viđenjem incidenata tokom utakmice na stadionu u Humskoj.

- Mislim da je bio korner. Lopta se diže posle udarca u (Zdjelarov) list. Sudija Novak Simović je bio na dva-tri metra i odmah je pokazao rukom na udarac iz ugla - rekao je on.

 

 

 

Istog je mišljenja bio i o diskutabilnom penalu koji je dosuđen Seku Sanogou.

- Lopta ide u tom pravcu i tu je trenutak povlačenja. Penal je. Za Jojića se vidi da je bio u Nemačkoj, prihvatio je odluku sudije. Bilo je povlačenje - smatra Jokić.

Jokić je ocenio da je Simović dobro vodio meč, da nije svirao 'male' prekršaje i da je dozvolio da se igra. 

- Puštao je prednosti i ukupno je dobro obavio ulogu. U tome su mu pomogli igrači, naročito u prvom poluvremenu. Posle je bilo malo nervoze - dodao je "stručnjak".

RepublikaFoto: Starsport
Ekspert za suđenje nekako je procenio da je Novak Simović odradio dobar posao na 163. derbiju, uprkos dokazima koji govore suprotno

Da ne bude da je samo propuste koji su koštali Partizan okarakterisao kao dobro suđenje, Jokić je istakao i da je drugi žuti karton Sanogou u samoj završnici meča bio opravdan, ali nije komentarisao situaciju u kojoj je Afrički fudbaler trebao da dobije crveni karton posle brutalnog napada na Sejdubu Sumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dusan

18.10.2020 20:09

Kaze Jokic da ne vidi da li je bio korner ali vidi kako je lopta "odjednom" otisla u vis hahahaha... Korner bio nije, a penal je izmislio sudija. Katai davi Zdjelara, drzi ga za dres i davi ga tacno na metar od sudije. Medjutim, sudija to "ne vidi" ali tamo iza, deset metara dalje, vidi kako Jojic drzi ono drvo. Bruka. Opet FSS spasava cergu. Koliko godina ova Zvezda u koju je ulozeno brdo drzavnih para, NE MOZE da dobije PARTIZANA???

stane

19.10.2020 16:28

LEPO STE REKLI TAKOZVANI STRUČNJAK Jokić.KAKO JE SAMO VIDEO DA JE BIO KORNER BAŠ ME ZANIMA.PA KATAI JE ŠUTIRAO IZ OKRETA NEBU POD OBLAKE OD KORNERA NEMA NI K SEM ZA JOKIĆA SVI ONI BRANE JEDNI DRUGE