(VIDEO) SAMO U SRPSKOM FUDBALU: Brutalna makljaža ured meča - ne zna se ko koga bije!

Autor:

Sport

18.10.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na meču Prve lige Srbije, u okviru 11. kola, Kolubara iz Lazarevca i IMT su podelili bodove (2:2), ali i niz udaraca na samom kraju meča. Sve je rezultiralo crvenim kartonima na obe strane.

RepublikaFoto: youtube.com/Prvaliga Srbija
Tuča na meču Kolubara - IMT

Gosti sa Novog Beograda su prvi stigli do prednosti, ali je domaćin, koji konkuriše za visok plasman ove sezone preokrenuo već do poluvremena. Imali su prednost i do finiša meča, da bi poslednji trenuci utakmice doneli izjednačenje, zatim je usledio haos.

Jedan od igrača IMT-a nije želeo da prepusti loptu domaćim fudbalerima, a oni su imali nameru da mu je oduzmu. Počeli su da ''sevaju'' udarci, uključio se i veći broj gostujućih fudbalera, pa se borba odvijala istovremeno na nekoliko mesta na terenu.

Glavni arbitar je dobio pojačanje u vidu pomoćnika, ali nije mogao mnogo da utiče na sprečavanje prave tuče u drugom rangu srpskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading