KLOP ČUPA KOSU SA GLAVE: Kraj sezone za Van Dajka!

Autor:

Sport

18.10.2020

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virdžil van Dajk će, po pisanju engleskih medija, mesecima biti van terena zbog povrede dobijene u gradskom derbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Virdžil Van Dajk

Na njega je neoprezno startovao Džordan Pikford i to nakon što je Holanđanin bio u ofsajdu, a za povredu snažnog defanzivca nije dobio ni žuti karton.

Odmah nakon meča, Jirgen Klop je istakao da mu povreda Virdžila van Dajka uopšte ne izgleda dobro. Kasnije u toku večeri, te reči su i potvrđene.

Klub se nije zvanično oglasio, ali dobro obavešteni mediji u Engleskoj pišu o povredi ligamenata i pauzi od čak sedam ili osam meseci! Praktično, ova sezona je završena za sjajnog štopera.

 

Već u 11. minutu gradskog derbija protiv Evertona Van Dajk je morao da izađe iz igre, umesto njega je zaigrao Džo Gomez, a u nastavku je Klop imati ogromnih problema da uklopi defanzivnu liniju. Za tu poziciju trenutno konkurišu Džoel Matip, Džo Gomez i Fabinjo, kom to nije prirodna pozicija.

Ekipa Liverpula je remizirala u meču protiv Evertona i to nakon što je VAR tehnologija u nadoknadi poništila gol kapitena Džordana Hendersona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading