Partizan napada Skenderbeg sa dva napadača, ali bez Sume!

Autor:

Sport

02.11.2017

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će ofanzivno započeti možda i odlučujući meč Lige Evrope protiv Skenderbega sa dvojicom špiceva u postavi. Glavobolju treneru Miroslavu Đukiću zadaje jedino povreda Sejdube Sume, koji će duže vreme odsustvovati sa terena.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
U sastavu Partizana sigurno neće biti Sume

Nema šta da čeka Miroslav Đukić. Crno-beli moraju da napadnu Skenderbeg iz svih oružja, pošto im sve osim pobede ozbiljno ugrožava ambicije za plasman u narednu fazu Lige Evrope.

Svi su svesni u klubu iz Humske ove činjenice, pa će i strateg crno-belih na teren izvesti napadački tandem Ožegović - Tavamba.

Pošto je izvesno da najskuplje pojačanje u istoriji crno-belih Sejduba Suma neće večeras istrčati na teren stadiona u Humskoj, doći će do određenog prekomponovanja u startnoj postavi "parnog valjka".

Tavamba bi u novoj postavci mogao da zauzme mesto iza najisturenijeg Ožegovića, dok bi Danilo Pantić otišao u samo srce veznog reda. 

Druga opcija je da kapiten Saša Ilić započne utakmicu, pa bi verovatno nakon 45, ili 60 minuta ustupio mesto nekom od rezervista.

Projektovani sastav Partizana za susret protiv Skenderbega trebalo bi da izgleda ovako:

Stojković - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić - Everton, Jevtović - Pantić (Ilić), Janković, Tošić - Tavamba - Ožegović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading