BIVŠI IGRAČ PARTIZANA ŠOKIRAO: Se*s mi nude deca, žene i muškarci!

Autor:

Sport

16.10.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Partizana Valeri Božinov (34) požalio se na Fejsbuku da mu je dosadilo što mu svi redom šalju nepristojne ponude za seks. Kako prenose bugarski mediji, popularni Boža oduvek je kod pripadnica ženskog pola važio za muškarca iz snova, ali sada je, kako je i sam naveo, dobio i poruke od muškarca, čak i od dece mlađe od 15 godina!

RepublikaFoto: Starsport
Valeri Božinov

- Hajde da se zaustavimo sa ovim ponudama da vodimo ljubav! Ukoliko mi bude trebalo, reći ću vam - napisao je Božinov i pojasnio da ne može da podnese pritisak, ali da ne želi dalje da komentariše trenutnu situaciju koja mu se dešava.

- Nude se muškarci, žene... Nema kočnica. Ne mogu da podnesem taj pritisak. Loša stvar je što su tu i deca mlađa od 15 godina. Očigledno je dosta toga i do obrazovanja, neću više ništa da komentarišem - zaključio je nekadašnji ljubimac "Grobara".

 

 

 

Podsetimo, Valerija Božinova pamtimo u srpskom fudbalu kao bivšeg fudbalera Partizana, u kojem je proveo dve sezone, upisao 67 nastupa i 25 pogodaka, uz osvojenu Superligu i Nacionalna kup. Nakon odlaska iz crno-belih nigde se nije dugo zadržavao, a ovog leta vratio se u domovinu, gde će treći put braniti boje Levskog iz Sofije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading