EKSKLUZIVNO: KOVAČEVIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF O PRESUDI U FRANCUSKOJ: Zatečen sam, ovo je ŠOK za mene!

Autor:

Sport

16.10.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je presudom pravosudnih organa u Nimu Nenad Kovačević (39) osuđen na godinu dana zatvora, odnosno šest meseci uslovno, zbog toga što je navodno prevarom oštetio Francusku za 113.748 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Kovačević

Popularni Piksi tereti se da je zajedno sa saučesnikom dostavio lažne podatke o prebivalištu u toj državi, te da je, iako je boravio u Srbiji, uredno tokom 15 meseci primao 208 evra dnevno, odnosno 6.400 evra mesečno od Republike Francuske.

PRAVNA ZAVRZLAMA

Nekadašnji fudbaler Lensa i Nima koji se nije pojavio na izricanju presude za Srpski telegraf je ekskluzivno objasnio da o samom slučaju zna vrlo malo i da ga je pominjanje njegovog imena u negativnom kontekstu potpuno iznenadilo. Bivši kapiten Crvene zvezde, s kojom je osvojio dve titule i jedan Kup Srbije, za naš list je rekao da se sastao sa pravnikom da razjasne problem u kom se našao.

- Najiskrenije vam kažem da sam potpuno zatečen odlukom suda u Nimu. Zaista sam neprijatno iznenađen vestima iz Francuske i u ovom trenutku ni sam ne znam detalje o svom slučaju. Video sam se danas sa advokatom u vezi s tim, te se nadam da će pravna zavrzlama biti odmršena. Sve ovo je nepoznato za mene, šokiran sam koliko i vi - rekao nam je kratko juče nekadašnji reprezentativac Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

SPORNO PREBIVALIŠTE

Pokušavajući da saznamo podrobnije kakva je situacija u Francuskoj u slučajevima prijave i odjave prebivališta, odnosno odjeke slučaja "Kovačević", pozvali smo Pavla Ninkova, još jednog bivšeg asa i kapitena Zvezde, koji sa porodicom živi u Tuluzu.

- Nenada poznajem kao sjajnog i nadasve poštenog momka. O njegovom slučaju znam samo iz francuskih medija, iznenadilo me je sve to, ali nemam informacije iz prve ruke - rekao nam je nekadašnji desni bek Tuluza i pojasnio:

 

- Ja se nikada nisam odjavljivao iz Francuske jer imam stan u Tuluzu, dakle, uredno prebivalište. Deca mi idu ovde u školu, te ne znam kakva je procedura u vezi sa odjavljivanjem, kako se to sve radi. Bilo kako bilo, želim Kovačeviću sve najbolje - zaključio je Ninkov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading