SPREMA SE NAJVEĆI TRANSFER U ISTORIJI FUDBALA: Ronaldu SPOREDNA ULOGA, Real gleda i ne veruje!

Autor:

Sport

15.10.2020

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kilijan Mbape je ovog leta ostao veran Pari Sen Žermenu, ali sve su prilike da nas narednog očekuje mega transfer!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape i Kristijano Ronaldo

Francuz ulazi u poslednju godinu ugovora sledećeg leta, "sveci"mu još uvek nisu ponudili novi, a Real Madrid je označen kao apsolutni favorit za dovođenje najboljeg mladog fudbalera sveta.

Međutim, "Tutosport" tvrdi da je Juventus spreman da razbije kasu i postavi novi transfer rekord dovođenjem supertalentovanog Francuza.

Ključna figura kod ovog transfera je ko drugi do Kristijano Ronaldo! Prethodnih dana se pisalo kako Portugalac igra poslednju sezonu u crno-belom dresu i da Naser El Kelaifi sprema ozbiljnu ofanzivu na Ronalda. A upravo 35-godišnjak pominjao kao figura koja će popuniti prazninu ukoliko Mbape napusti "Park Prinčeva". Činjenica je da je Ronaldo idol supertalentovanom francuskom napadaču kojem bi sigurno imponovalo da ga nasledi u Torinu, a i prelaskom u Real Madrid 21-godišnjak bi na neki način krenuo njegovim stopama.

 

Juventus bi se odlaskom Ronalda oslobodio astronomske plate od 31.000.000 evra, ali ni Mbape sigurno ne bi pristao na mnogo manje, pošto u Pari sen Žermenu prima oko 18.000.000, a u jednom trenutku se spekulisao da bi mogao da bude izjednačen sa Nejmarom na 37.000.000.

U nedavno odigranom meču Lige nacija između Francuske i Portugala Ronaldo i Mbape su se srdačno pozdravili, a nije mnogo trebalo navijačima torinskog kluba da počnu da maštaju o dolasku mladog Francuza, a onda podsetili kako je svojevremeno "prišao" Matijsu de Lihtu, a ovaj potom prešao u Juventus, ali moraćemo da sačekamo do narednog leta...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading