OTKRIVENO: Zašto Real nije pustio Jovića i šta Zidan namerava sa njim!

Autor:

Sport

15.10.2020

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid u finišu prelaznog roka nije imao konkretnu ponudu za Luku Jovića, iako je srpski igrač tražio novu destinaciju nakon razgovora sa Zinedinom Zidanom.

Luka Jović

Ugledni list "Marka" piše da strateg Madriđana bio otvoren sa srpskim igračem, kome je poručio da se njegova druga sezona u Realu neće mnogo razlikovati od debitantske.

Ipak, dani su prolazili, ali prave ponude nije bilo, dok su se kod Borhe Majorala množile. Stoga je Zidan omogućio igraču iz omladinske škole da uđe u dve uzastopne ligaške utakmice, uključujući i onu sa Betisom na kojoj je iznudio jedanaesterac.

 

 

 

Jedini igrač koji je odmah odbio Zidanovu preporuku da ode na pozajmicu bio je Marijano Dijaz. Jović je ostao, pa je Borha Majoral bio taj koji je morao u Romu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Zidan je odmah bio jasan da će Benzema biti prvi izbor i ukoliko se bude odlučio za formaciju sa jednim napadačam onda će Francuz biti starter u većini utakmica. Jović je to znao i zato je želeo da pronađe moguće odredište. Marijano je takođe bio upućen, ali je odbacio sve moguće ponude.

Marka takođe navodi da Realovi čelnici znaju da je u pitanju pozicija za koju se pre ili kasnije mora pronaći novo rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading