RONALDO PRAVA KORONABOMBA: Portugalac UGROZIO igrače 27 ekipa!

Autor:

Sport

15.10.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo (35) bio je prava tempirana koronabomba koja može da izazove ogromnu pandemijsku eksploziju u evropskom fudbalu. Kada je u utorak objavljeno da je pozitivan na KOVID-19, zavladao je strah među svim fudbalerima koji su igrali sa njim i protiv njega u poslednjem meču u nedelju uveče između Francuske i Portugala (0:0), a oni nastupaju u čak 27 klubova iz sedam liga.

Francuska - Portugal

"GRAĐANI" STREPE

Shodno kvalitetu reprezentacija, najugroženiji su igrači iz liga petice, a bilo je i igrača koji nastupaju u Portugalu i Grčkoj. Najviše potencijalno obolelih nastupa u Premijer ligi, koja je Portugalu i Francuskoj dala reprezentativce iz čak devet klubova, a najviše iz Mančester sitija. Tu su i igrači Liverpula, Mančester junajteda, Arsenala, Čelsija, Totenhema, Evertona, Vulverhemptona i Lester. Sa po pet klubova slede Primera (Barselona, Real, Atletiko, Sevilja i Granada), odnosno Liga 1 (PSŽ, Ren, Marsej, Lil i Monako). Učesnici meča u Parizu došli su i iz četiri bundesligaša (Bajern, Dortmund, Lajpcig i Ajntraht), dva portugalska tima (Porto i Gimarais), odnosno grčkog Olimpijakosa.

Sam Ronaldo je iz Juventusa, pa ako se uračunaju i prethodni nedavni mečevi, lista potencijalo ugroženih je i duža. Da problem bude veći, Kristijano se kao najveća zvezda na terenu rukova sa svima, sa nekima se grlio i ljubio, poput Mbapea, koji je, na njegovu sreću, koronu već preležao u septembru.

SUNČANJE NA TERASI

Najgore se verovatno oseća mladi Eduardo Kamavinga (17). On je posle meča razmenio dres sa Ronaldom i izjavio da ga, uprkos tome što je znojav, neće prati, ali će sada verovatno promeniti odluku.

I dok svi oni sada strahuju, Portugalac se bez simptoma nalazi u karantinu. Višak slobodnog vremena u kampu Portugala koristi da sa terase na kojoj provodi puno vremena posmatra svoje saigrače kako treniraju.

- Pričao sam sa Kristijano, on je dobro i sunča se. Vratiće se kada bude spreman, ne brinemo - otkrio je njegov saigrač iz Juventusa Ðordo Kjelini.

Ramos brine, Napoli likuje

Zbog Kristijanove korone sigurno strepi i Serhio Ramos. Naime, Španac je sa Ronaldom zakopao ratnu sekiru prošle srede na meču protiv Portugala (0:0), a onda mu je ovaj poklonio dres dok su se slikali. S druge strane, Napoli sigurno likuje jer 4. oktobra nije otputovao u Torino na megdan Juventusu, tvrdeći da nije bezbedno zbog korone, a ispostavilo se da su u pravu.

Ovi klubovi strepe zbog Kristijana

Engleska (9) - Mančester siti, Liverpul, Mančester junajted, Arsenal, Čelsi, Totenhem, Everton, Vulverhempton, Lester

Primera (5) - Barselona, Real, Atletiko, Sevilja, Granada

Liga 1 (5) - PSŽ, Ren, Marsej, Lil, Monako

Bundesliga (4) - Bajern, Dortmund, Lajpcig, Ajntraht

Portugal (2) - Porto, Vitorija Gimarais

Grčka (1) - Olimpijakos

Serija A (1) - Juventus

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading