KAKAV UDARAC ZA JOVIĆA: Srbin NA SUROV NAČIN saznao da ga Zidan NE ŽELI u klubu!

Autor:

Sport

14.10.2020

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal Real Madrida Borha Majoral provešće sledeće dve sezone na pozajmici Romi, a prilikom predstavljanja je otkrio da je Zinedin Zidan bio spreman "da se reši" srpskog asa Luke Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Upitan zašto se odlučio za selidbu u Seriju A, Majoral je rekao da je shvatio da u Realu neće imati puno prilika da igra i u odgovoru spomenuo Luku Jovića.

- Zidan je insistirao na mom ostanku, ali ja sam mu govorio da moram da odem negde gde ću imati veću minutažu. Zidan me voli i zbog mene je želeo da se reši Luke Jovića. Sve je bilo dogovoreno u poslednjem momentu i morao sam lično da zovem Zidana da ga nagovorim da me pusti- rekao je 23-godišnji Majoral.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Borha Majoral

U Realu je prošao sve mlađe kategorije, ali je za prvi tim upisao samo 33 nastupa i postigao sedam golova.

Na promociji je rekao da je oduševljen dočekom u Rimu.

 

 

 

- Godio mi je interes Rome, a moj agent mi je rekao da me klub baš jako želi. Znam da sam tek došao na pozajmicu, ali već se osećam kao deo Romine porodice. Klub je sjajan i uživam ovih desetak dana koliko sam već ovde.

U taboru "vučice" će mu saigrač u napadu biti neprikosnoveni Edin Džeko.

- Ne vidim se kao zamenu za Džeka. On je jedan tip napadača, ja sam drugi i verujem da ćemo odlično sarađivati- istakao je Majoral.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading