RONALDO "UKANALIO" JUNAJTED: "Đavoli" ostaju BEZ NAJBOLJEG?

Autor:

Sport

14.10.2020

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je napravio pravu pometnju jer je pozitivan na koronavirus, pošto je bio u kontaktu sa čak 25 igrača, među kojima i je Bruno Fernandeš!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Mančester junajted

On zbog toga napustio reprezentaciju Portugala, ostali saigrači su negativni, ali bi protokol mogao da im napravi velike probleme.

Mančester junajted, koji je već u velikim problemima, mogao da ostane bez jednog od svojih glavnih igrača – Bruna Fernandeša.

Ronaldov drug iz reprezentacije morao bi da sledi pravila britanske vlade i da provede 14 dana u karantinu pošto je bio u kontaktu sa zaraženom osobom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bruno Fernandeš

Portugalski dnevnik "A Bola" javio je da je Fernandeš dobio negativni test, ali da bi i dalje mogao da ostane u karantinu, kako nalažu pravila britanske vlade.

Ronaldov drug iz reprezentacije morao bi da sledi pravila britanske vlade i da provede 14 dana u karantinu pošto je bio u kontaktu sa zaraženom osobom. Tako je bivša zvezda Junajteda napravila problem sadašnjoj zvezdi kluba. Portugalski dnevnik "A Bola" javio je da je Fernandeš dobio negativni test, ali da bi i dalje mogao da ostane u karantinu, kako nalažu pravila britanske vlade. Ipak, moguće je da će Junajted zaobići ovo pravilo, jer se ono ne odnosi na fudbalere koji su bili u sportskim "mehurima". Junajted je već oslabljen neigranjem novog pojačanja Edinsona Kavanija, koji je i dalje u karantinu od dolaska u Englesku. Ovaj napadač nije bio u "mehuru", pa zato mora da bude u karantinu. Junajted je trenutno 16. na tabeli Premijer lige, sa dva poraza i jednom pobedom iz prva tri kola, uz gol-razliku 5:11. Neposredno pred odlazak na odmor izgubio je kod kuće 1:6 od Totenhema. U subotu ide u goste Njukaslu.

Ipak, moguće je da će Junajted zaobići ovo pravilo, jer se ono ne odnosi na fudbalere koji su bili u sportskim "mehurima".

Junajted je već oslabljen neigranjem novog pojačanja Edinsona Kavanija, koji je i dalje u karantinu od dolaska u Englesku. Ovaj napadač nije bio u "mehuru", pa zato mora da bude u karantinu.

Junajted u subotu ide u goste Njukaslu, videćemo u kom sastavu...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading