SJAJNE VESTI ZA "DELIJE": Trostruki strelac na derbiju IPAK NAPADA PARTIZAN!

Autor: Republika

Sport

14.10.2020

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde imaju razlog više da budu optimistični pred 163. Večiti derbi, pošto se u protokol pred okršaj sa Partizanom vratio Ričmond Boaći!

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći završio je rehabilitaciju u Italiji i može biti u sastavu za 163. Većiti derbi

Mesec dana se Ganjanin oporavljao u Italiji, gde je bio na rehabilitaciji, a sada je konačno zdrav i spreman da trenira. 

Boaći se vratio u Beograd, neće morati da prolazi proces samoizolacije zbog koronavirusa, tako da bi trostruki strelac na derbiju između Partizana i Zvezde mogao da se nađe na Stankovićevom spisku za gostovanje u Humskoj.

 

 

 

 

Otkako se vratio u klub iz Đangsua, Boaći muku muči sa povredama, pa je shodno tome postigao samo jedan gol u Superligi od početka prethodne sezone. U toku ove godine, na tri nastupa Boaći nijednom nije tresao mrežu.

Ipak, tri gola protiv Partizana nikako nisu za bacanje, pa bi Boaći mogao čak i da startuje kako bi ponovio uspeh iz aprila 2017 ili septembra 2018. godine.

 

 

S druge strane, Partizan nikada nije izgubio od Zvezde kada je afrički napadač postizao gol, tako da će njegova uloga na ovoj utakmici biti pomno praćena sa obe strane Topčiderskog brda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading